Loading...
thuiswerken

Relatiegeschenken, doen we dat eigenlijk nog?

De tijd dat materialistische relatiegeschenken ondenkbaar zijn op de werkvloer, is voorbij. Een pen of een agenda met eigen logo kunnen de deur uit. Je afspraken bijhouden met een pen in je agenda doe je ook niet meer, dus waarom zou je nog wel deze relatiegeschenken blijven geven.

Aan de andere kant. Bijna iedereen wordt blij van een presentje, dus waarom zou je dit geluksgevoel niet koppelen aan jouw bedrijfsimago. Een relatiegeschenk is zeker welkom, maar blijf wel bij de tijd.

Relatiegeschenken anno 2018/2019

Persoonlijk contact met de klant, partners of andere zakenrelaties zijn essentieel. Momenteel zijn mensen bewuster met zichzelf en zijn omgeving bezig.

Bij deze trend hoort een passend cadeau. Wat denk je bijvoorbeeld van een bon voor een beleving? Op deze manier kan je klant zelf kiezen welke beleving bij hem past.

De kans dat je klant je geschenk gaat gebruiken is dan vele malen groter ten opzicht van een cadeau die niet bij hem past.

Materialistisch versus een beleving

Kies je toch voor iets materialistisch, dan geef je een duurzaam cadeau. Geen wegwerpproducten, maar een product waar je klant mee gezien wil worden. Een bedrukte waterfles met logo bijvoorbeeld.

Op deze manier reduceer je in plastic flessen en promoot je je eigen bedrijf. Een andere mogelijkheid is een herbruikbare boodschappentas. Elke keer als je klant boodschappen doet ziet hij jou logo en dat is toch zeker een paar keer per week.

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos, als je maar out of the box denkt.

De feestdagen komen eraan

Nu de feestdagen weer om de hoek staan, kijken mensen uit naar relatiegeschenken. Niet een doos vol rommel die je mee moet slepen over het station.

Want natuurlijk reis je met het openbaar vervoer, je wil je co2 voor je bedrijf reduceren. Verwen je relaties met een chocoladeletter met logo, van slaafvrije chocolade natuurlijk.

Of wat dacht je van heerlijke Belgische bonbons die je kunt personaliseren naar jouw bedrijf, imago of boodschap? Een chocolade relatiegeschenk is een klein gebaar, niet te duur en doet het gegarandeerd altijd goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *