Loading...
kantoor

Welke perscontainer past bij jouw kantoorpand?

afvalinzameling

De perscontainer die het beste aansluit op jouw pand hangt af van het soort gebouw. Je moet bijvoorbeeld voldoende ruimte beschikbaar hebben om de perscontainer te plaatsen. Vervolgens geldt dat je de container kunt huren bij verschillende bedrijven. Vergelijk vooral verschillende opties met elkaar om uiteindelijk voor de meest betaalbare optie te kiezen. Verder is het formaat van de container van belang, net als de soort container. Er zijn meerdere soorten afval die vrij kunnen komen bij jouw bedrijf, waardoor er tevens verschillende containers beschikbaar zijn. Bekijk vooral de mogelijkheden bij Afvalperscontainer.nl

Afvalverdichting

Het levert een aantal voordelen op om te kiezen voor een perscontainer. Er zijn meerdere containers beschikbaar, maar een perscontainer zorgt ervoor dat de hoeveelheid afval compact blijft. Als gevolg van een persmechanisme blijft de hoeveelheid afval dicht bij elkaar zitten. Zodra de top van een container bereikt lijkt te zijn, is het mogelijk om het persmechanisme toe te passen. Al het afval wordt dan vervolgens bij elkaar gedrukt, waardoor je per saldo meer afval vrij kunt. 

Soort afval

Om te weten wat voor soort container bij jouw bedrijf past, is het allereerst van belang om te weten wat voor soort afval in jouw bedrijf vrijkomt. Dit is namelijk per situatie weer anders. Afhankelijk van de werkzaamheden die je verricht komen bepaalde soorten afval vrij. Voor de soort afval die ontstaat kun je vervolgens een container huren bij een bedrijf. Er zijn container beschikbaar voor papier en karton, voor glas en voor gft. Het volume in afval wordt vervolgens gereduceerd, waardoor sprake is van een efficiënt systeem. 

Ruimtebesparend

De ruimte is een belangrijke factor bij het huren van een container. In jouw bedrijf is er waarschijnlijk sprake van een beperkte ruimte, waarin je de container moet plaatsen. Het is mogelijk om de ruimte te meten. Meet vooral wat de afmetingen zijn, voordat je besluit om over te gaan tot het huren van een container. Bij het huren van een container zijn verder weer afmetingen gegeven. Deze afmetingen kun je dus controleren in de gegeven beschrijving, waarmee je voorkomt dat je bij het huren een foute keuze maakt.