Loading...
personeel

Waarom een transportband onmisbaar is op je bedrijf

Kistenvuller

Transportbandsystemen zijn mechanische behandelingsapparatuur die wordt gebruikt om ladingen items van de ene plaats naar de andere te verplaatsen binnen een industriƫle fabriek. Deze systemen zijn in gebruik sinds het begin van de 19e eeuw en zijn een onderdeel geworden van de benodigde apparatuur in o.a. de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Als u het gebruik van transportsystemen in de productie-industrie twijfelt of onderschat, geeft dit artikel u redenen waarom u er een zou moeten installeren voor uw productie-installatie.

 

Ze hebben geen beperking qua hoogte

In tegenstelling tot handarbeiders die de trap op moeten om ladingen te vervoeren, hebben transportbandsystemen geen beperking voor hoe hoog ze ladingen kunnen vervoeren. Er zouden zoveel handarbeiders nodig zijn om slechts een paar ladingen naar de hogere verdiepingen te vervoeren, waardoor de werklast toeneemt en tegelijkertijd de productiviteit afneemt. Een transportsysteem daarentegen transporteert vele ladingen zonder uitputting naar nog hogere verdiepingen. Dit vertaalt zich in minder werkdruk terwijl de productiviteit toeneemt, omdat de werknemers betrokken kunnen worden bij bijvoorbeeld ander essentieel management werk.

 

Ze helpen bij kwaliteitscontrole

Sommige geautomatiseerde transportsystemen kunnen ernstige problemen met producten detecteren, zoals slechte vormen en onderdelen en ongewenste inhoud zoals metalen. Bij het detecteren van producten met dergelijke problemen, verwijderen de systemen ze uit de productieketen. Dit zorgt ervoor dat alles wat u produceert van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Als gevolg hiervan kunt u veel winnen bij hoogwaardige producten die een toename van de verkoop zullen zien. Probeert u zich voor te stellen hoe lang en hoeveel handarbeiders het zou kosten om elk product op kwaliteit te controleren.

 

Ze helpen handmatige verspilling te verminderen

Het primaire doel van transportsystemen is om het werk in de productie-industrie gemakkelijker en sneller te maken. Het systeem zorgt ervoor dat het tonnen zware lasten over een onbeperkte tijd kan verplaatsen, zolang er elektrische stroom voor is. Dit werkt door de behoefte aan handmatig personeel te elimineren en de weinige die nodig zijn, kunnen worden toegewezen aan andere taken binnen de branche. Hiermee wordt veel geld bespaard met de operationele kosten en aan het eind van de dag zie je een stijging van de verkoop. Je kunt een transportband huren bij Van Trier.