Loading...
ondernemen

Promotiefilm als opening van je presentatie

Je kent het wel, je komt bij een nieuw bedrijf en wilt graag een goede eerste indruk maken. Vroeger deed je dat wellicht nog met mooie foto’s in je Powerpoint presentatie, nu gooi je al die statische gedachtes weg en laat je een spetterende promotiefilm zien die je hebt laten maken.

Promotiefilm maken

Wat is nu sterker dan in één minuut tijd een korte, krachtige promotiefilm neer te zetten die laat zien hoe jouw bedrijf is? Het ijs is direct gebroken waarna je je presentatie kan starten.

Het voordeel van deze opening van de presentatie:
– Interesse wordt direct gewekt
– Beelden zeggen meer dan woorden
– Geen langdradige presentatie
– De klant krijgt direct een kijkje achter de schermen en ‘weet’ met wie hij in gesprek is

Wat laat je in de film zien?

Afhankelijk van waar je presentatie over gaan, kan je ervoor kiezen om een film te laten zien die over je gehele bedrijf gaat of om een specifiek onderdeel van een bedrijf. Wat regelmatig gedaan wordt is van alle diensten binnen je bedrijf een beelden te maken waarvan uiteindelijk een complete promotiefilm wordt gemaakt.

Met de beelden die gemaakt zijn kan je er ook voor kiezen om van elke dienst een losse, korte, film te maken. Zo kan je bij elke presentatie die je moet geven een specifieke dienst belichten zodat deze ook direct relevant is voor de kijkers waaraan je de presentatie laat zien.

Film in presentaties is niet nieuw, maar een kwalitatief goede film als ijsbreker gebruiker is wel vrij nieuw. Dit kan uiteindelijk wel het verschil maken in een opdracht binnen halen.

Heb jij deze vorm van presentaties al eens geprobeerd? Probeer anders eens bij Your Productions een promotiefilm te laten maken. Zij zijn specialisten in het maken van korte films voor bedrijven en evenementen en nemen het werk van een film maken volledig uit handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *