Loading...
ondernemen

Personeelsplanning altijd op orde?

De meeste bedrijven en ondernemingen hebben te maken met personeel. Veel bedrijven weten dan ook dat het een flinke klus is om altijd te zorgen voor een goede personeelsplanning. Vroeger werd een personeelsplanning vaak handmatig gemaakt en verzonden. Later werden planningen nog steeds handmatig gemaakt, maar wel verzonden via de mail.

Dit waren omslachtige methodes waar tegenwoordig gelukkig oplossingen voor zijn. Zo heeft Nostradamus een personeelsplanning software ontwikkeld waarmee u op dynamische wijze het personeel kunt inplannen.

De personeelsplanning software van Nostradamus is overzichtelijk voor beide partijen: de werkgever en de werknemer. De software kan zelfs gehanteerd worden met pushberichten. Zo weten alle betrokken partijen direct wat er gaande is.

Personeelsplanning software voor iedere branche

Iedere branche kent zijn eigen eisen als het aankomt op de personeelsplanning. Zo is de zorgsector bijvoorbeeld een sector waarbij regelmatig ’s nachts moet worden gewerkt en wijzigingen veel voorkomen.

Hoe handig is het dan om gebruik te kunnen maken van personeelsplanning software waarbij wijzigingen eenvoudig kunnen worden doorgevoerd? Ook de bouw is een sector waarbij veel voordelen kunnen worden gehaald uit de software van Nostradamus. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij de planning opmerkingen te plaatsen.

Op welke locatie worden de medewerkers verwacht? Welke materialen dienen zij mee te nemen? Ontzettend handige software dus! En niet alleen voor de hiervoor genoemde branches: iedere branche kan de software vast en zeker gebruiken voor het maken van een personeelsplanning.

Personeelsplanning software van Nostradamus: test het zelf uit

Is uw interesse gewekt in de software voor een goede personeelsplanning van Nostradamus? Dan is het altijd een goed idee om de software even te testen.

Neem vooral contact op zodat u een demo kunt aanvragen. Bellen kan naar 0162 – 22 10 00 of u kunt eenvoudig online een demo aanvragen. Allicht past de software van Nostradamus voor het maken van een dynamische personeelsplanning goed bij uw bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *