Loading...
ondernemen

Arbo arts Nijmegen: wat doet een arbo arts precies?

Tegenwoordig leven we in een tijd waarin arbodiensten steeds vaker benut worden. Ziekteverzuim is ongekend hoog bij de meeste bedrijven. Maar hoe komt dit precies? Allereerst wordt de werkdruk vaak als hoger beschouwd dan vroeger.

Veel mensen raken overspannen of krijgen zelfs een burnout. Arbodiensten kunnen op dit gebied vaak veel voor werknemers en werkgevers betekenen. Bij een arbodienst hoort ook een arbo arts. Maar wat zijn precies de taken van een arbo arts?

Allereerst is het goed om het verschil tussen een bedrijfsarts en een arbo arts aan te stippen. Het grote verschil: een bedrijfsarts heeft een aanvullende studie bovenop de geneeskundestudie gevolgd. Een arboarts is basisarts. Deze arts werkt onder toezicht van de bedrijfsarts.

Een arbo arts Nijmegen van de Bedrijfspoli

Voor een goede arbo arts in Nijmegen zit u op de juiste plek bij de Bedrijfspoli. De Bedrijfspoli is een arbodienst die de nadruk legt op medewerkerskracht. De Bedrijfspoli kijkt goed naar beide kanten van het verhaal.

De Bedrijfspoli probeert een gesprek op gang te brengen tussen de medewerker en de werkgever. Wat kan er verbeterd worden om bijvoorbeeld ziekteverzuim tegen te gaan?

Een arbo arts kan veel hulp bieden in dit proces. Zij kunnen bijvoorbeeld een diagnose stellen en de medewerker uitleggen waar klachten eventueel vandaan komen.

Leg contact met De Bedrijfspoli

Bent u op zoek naar een goede arbo arts in Nijmegen? Dan is het een goed idee om de arbodiensten van De Bedrijfspoli te overwegen.

U kunt bijvoorbeeld bellen naar 024 371 77 99 of mailen naar helpdesk@debedrijfspoli.nl. U wordt altijd geholpen door een ervaren expert. Een goede arbo arts treft u zeker bij De Bedrijfspoli. Een arts die u altijd goed adviseert en helpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *