Loading...
ondernemen

De kou weer in: hou je relaties warm!

September alweer! De R zit weer in de maand en dat betekent dat de temperaturen langzaamaan weer omlaag gaan, het eerder donder wordt en de bomen hun blaadjes verliezen. Klinkt wat grijs en druilerig. Maar ook de herfst heeft zijn charme!

Het maakt het mogelijk voor jou om je relaties juist extra warm te houden. En dat met leuke relatiegeschenken! Je kunt ontzettend goed op dit jaargetij inspelen. De tijd van strandballen, beach tennis setjes en zonnebrillen is voorbij. Tijd voor de warme geschenken.

Maar wat kun je dan geven?

Wij hebben de beste voorbeelden voor je op een rijtje gezet, die altijd in de smaak vallen.

Een warm aandenken met een mok

Een mok bedrukken wordt altijd gewaardeerd. Een mok geeft jou als weggever van deze cadeautjes de mogelijkheid om je naam bekend te maken. Maar dat is niet alles. Je kunt er ook perfect mee laten zien wié je bent en ook waar je voor staat.

Op mokken is namelijk relatief veel ruimte beschikbaar voor de bedrukking. Verzin een pakkende boodschap voor op de warme kop koffie van je relatie! Mokken dienen bovendien, als er niet (meer) uit wordt gedronken, als bijvoorbeeld pennenbakje.

Een mooie decoratie op het bureau, waar je relatie keer op keer mee geconfronteerd wordt. De kracht van herhaling doet zijn werk!

Keep it dry!

Herfst betekent veel regen en wind. Zie dat als voordeel voor jou! Laat voor je beste zakelijke relaties een paraplu bedrukken. Ook die hebben een aanzienlijk oppervlak op te bedrukken. Vaak ook nog op meerdere zijden als je dat wilt.

Paraplu’s zijn vaak te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren, zodat je hem extra herkenbaar kunt maken. Natuurlijk door hem te laten aansluiten op jouw huisstijl. Paraplu’s zijn er daarnaast ook nog in meerdere soorten.

De ‘gewone’, die je alleen droog houdt, maar ook de stormparaplu, die het échte Nederlandse herfstweer aankan.