Loading...
nieuwe werken

Hoe productiever te werken?

Iedereen wil natuurlijk in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk gedaan krijgen. Hoe moet je dit nou aanpakken? Er zijn veel factoren die je kan verbeteren of misschien zelf wel kan veranderen. We zullen een aantal nuttige tips bij langs lopen.

Goede voeding

Goede voeding is voor veel zaken belangrijk. In de eerste plaats voor je gezondheid, maar ook zeer zeker voor de productiviteit van je werk. Eet bijvoorbeeld genoeg goede vetten, die in vis en noten zitten, om je beter te kunnen concentreren. Daarnaast helpt het om bananen te eten, die vol zitten met energie en calcium. Gek genoeg kunnen mensen zich ook beter concentreren, als ze bezig zijn met iets anders. Voor velen is dit, het kauwen van kauwgom, het drinken van koffie óf thee en soms ook simpelweg het voortdurend indrukken van een pen. De eerste twee kunnen enigszins laxerend werken dus pas hiermee op.

Rustige plek

Ook het realiseren van een rustige plek is van groot belang. Men kan een veel hoger niveau leveren en meer werk verzetten in een rustig omgeving. Zorg dus voor een opgeruimde werkplek, met genoeg ruimte en voldoende stilte. Mocht je bijvoorbeeld met muziek willen werken dat kan natuurlijk, maar uiterste stilte kan beter niet aan de straatkant van een gebouw gaan zitten.

Hoe je werkplek in te richten?

Op mannenaanrader.nl of mannencenter.nl zijn veel leuke ideeën te vinden, waar jezelf helemaal niet aan hebt gedacht. Op een leuke, huiselijk manier je werkplek inrichten? Of liever toch strakker en moderner het kan allemaal, je moet er maar opkomen. Op beide sites kan je veel verschillende ideeën op doen. Wellicht kom je niks tegen, maar dan ben je in elk geval er al wel over uit, wat je niet prettig vindt. Kies ten allen tijde een inrichting van je werkplek, waar je je prettig voelt. Dit werkt natuurlijk het fijnst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *