Loading...
marketing

5 manieren om online groei te realiseren

online groei realiseren

Als organisatie wil je blijven groeien! Belangrijk onderdeel van deze groei kan je online zichtbaarheid zijn. Des te makkelijker potentiële klanten je online vinden, des te hoger zal je omzet ook liggen op termijn. Er zijn verschillende manieren om te werken aan je online groei. In dit artikel vind je vijf van de mogelijkheden voor jouw onderneming!

 

#1: zet in op je zichtbaarheid op sociale media

Een van de mogelijkheden om online te groeien, is het verleggen van de focus naar sociale media. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van influencers. Wanneer zij positief over je product of dienst spreken, is de kans groter dan hun volgers deze diensten en producten ook daadwerkelijk bij je afnemen.

 

#2: probeer een rage te creëren

Onderdeel van het inzetten op sociale media is het creëren van een rage. Dit doe je bijvoorbeeld door een product korte tijd tegen een lage prijs aan te bieden op een losse website, door in te spelen op trends uit landen om ons heen, enzovoorts. Een rage heeft een grote invloed op je naamsbekendheid.

#3: focus op een continue verbetering van content

Goede content vormt de basis van SEO; zoekmachineoptimalisatie. Zorg dat de bestaande content op je website geoptimaliseerd wordt en dat er regelmatig nieuwe content aan de website wordt toegevoegd.

 

#4: scoor op korte termijn met SEA

Aanvullend op de focus op SEO is het toepassen van SEA; zoekmachine adverteren. Je koopt hierbij advertentieruimte in de zoekmachine, om op de voor jou belangrijke zoekwoorden hoog te scoren.

 

#5: schakel een professioneel marketingbureau in

Online groei bestaat uit tal van verschillende factoren. Het is vrijwel onmogelijk om je op ieder van deze factoren te focussen. Om die reden doe je er verstandig aan een professioneel marketingbureau in te schakelen. Zij kunnen je helpen de online groei van je organisatie te verwezenlijken. Ook is Marco Bouman inschakelen een absolute aanrader. Deze specialist in conversie en zoekmachine optimalisatie is absoluut een aanrader.