Loading...
kantoor

Eigentijds kantoormeubilair

Eigentijds en ergonomisch kantoormeubilair, ontworpen om lang achter een beeldscherm te zitten is vandaag de dag cruciaal optimaal te kunnen functioneren op kantoor.

Meer natuurlijke materialen geven bureaus en bureaustoelen een luxe en rustgevende uitstraling. Vooral licht eiken en kersen kleuren zijn erg in trek, die in een kantoor een zakelijke maar toch warme sfeer geven. Vaak wordt er bespaard op lampen, tafels en stoelen, maar men realiseert zich niet dat ze jaren mee moeten en het de uitstraling van een kantoor bepalen.

Meubilair van Gusj

Een voorbeeld van een specialist in kantoorinrichting is Gusj, zij leveren duurzaam, betrouwbaar kantoormeubilair waar elk kantoor direct een mooi interieur mee krijgt. Ze hebben professionele adviseurs in dienst die u kunnen helpen om de beste oplossing en stijladvies te geven om uw bedrijf een coherente en natuurlijke indruk te geven voor niet alleen uw personeel, maar ook uw klanten die uw kantoor bezoeken. Bijpassende vergadertafels, krukjes, bijzettafeltjes en dergelijke worden natuurlijk ook niet vergeten!

Hoe zou het voor u zijn als u binnenloopt in uw compleet nieuw ingedeelde kantoortuin, die door de specialisten van Gusj  voor u ontworpen is. Gaat u eens zitten op de mooie en goed aanvoelende bureaustoelen, voel het materiaal waarmee de tafels gemaakt zijn.

Bent u het er ook niet mee eens dat het een feest is om elke dag weer plaats te nemen achter de bureaus, een lade te zien sluiten met soft close, of een mooi opklapsysteem voor een monitor. Het is ook belangrijk dat er over het wegwerken van alle kabels en snoeren is nagedacht, dit zult u bij alle kwaliteitsproducten tegenkomen.

De investering voor uw kantoorinrichting verdient u dubbel en dwars terug door het personeel wat optimaal hun taken kan uitvoeren met kantoormateriaal wat kwalitatief en ergonomisch doordacht en duurzaam is. Kortom, wat let u om eens voorgelicht te worden door de bekwame adviseurs van Gusj en uw kantoor een makeover te geven!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *