Loading...
internet

De voordelen van zakelijk internet

Veel internetproviders bieden niet alleen internetpakketten voor consumenten aan, maar helpen ook grote en kleine ondernemers door zakelijk internet aan te bieden. Heeft u een eigen bedrijf en twijfelt u om een zakelijk internetpakket voor uw onderneming af te sluiten? Lees dan in dit artikel waarom dit zeker de moeite waard is. Op deze pagina worden namelijk de voordelen van zakelijk internet voor zowel kleine als grote ondernemers beschreven.

Zakelijk internet heeft meer opties dan particulier internet
Veel ondernemers denken er helemaal niet aan om zakelijk internet voor hun bedrijf af te sluiten en gebruiken daarom gewoon particulier internet. Dit is zonde, want zakelijke internetpakketten hebben over het algemeen veel meer opties dan internetpakketten voor particulieren. Zo kunt u bij zakelijk internet aanvullende diensten als PIN betalingen, vaste IP-adressen en alarmdiensten afnemen, zodat u een internetpakket krijgt dat echt bij uw wensen en eisen als ondernemer past.

U kiest er helemaal zelf voor welke opties u wel en niet wil gebruiken bij uw zakelijke internet. U hoeft dus geen extra opties af te nemen, maar het is wel fijn dat deze opties er zijn als u deze wel nodig heeft. Wilt u nu niet uitbreiden met extra opties, maar in de toekomst mogelijk wel? Dan is het fijn om te weten dat dit bij dezelfde internetprovider voor zakelijk internet gewoon mogelijk is.

Zakelijk internet heeft een hogere uptime
Over het algemeen is zakelijk internet van hogere kwaliteit dan internet voor particulieren, simpelweg omdat het uptime percentage van zakelijk internet hoger ligt. Dit betekent dat de internetverbinding vaker online is dan de internetverbinding die particulieren gebruiken, zodat u altijd gebruik kunt maken van het internet.

Heeft u een keer geen internetverbinding, dan kunt u dit bij zakelijk internet gemakkelijker melden en op laten lossen. Dit komt omdat de klantenservice voor zakelijke klanten vaan 24 uur per dag bereikbaar is, terwijl particulieren aan openingstijden voor de klantenservice gebonden zijn. Ligt uw internet eruit en kunt u hierdoor uw bedrijf niet goed runnen? Dan meldt u dit direct aan de 24-uurs klantenservice van uw internetprovider om het probleem zo snel mogelijk op te laten lossen.

Wilt u niet alleen zakelijk internet afsluiten voor uw bedrijf, maar wilt u direct zakelijk tv en internet nemen voor uw organisatie? Dan kunt u dit vaak bij dezelfde provider regelen, aangezien de meeste internetproviders ook televisieverbindingen aanbieden. Wilt u de beste provider voor zakelijk tv en internet vinden? Steek dan tijd in tv en internet vergelijken en u vindt het beste zakelijke pakket voor de meest aantrekkelijke prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *