Loading...
kantoor

3 professionaliseringstips voor je bedrijf

Je hebt een aardig bedrijf opgezet en van start-up naar een middelbedrijf gegaan? Ondanks de mooie groei die je hebt doorgemaakt is het ook belangrijk om stappen te maken. Omdat je bedrijf groeit, groeien de bijbehorende kosten zoals personeelskosten en huurkosten ook. Het is dus ook belangrijk om te blijven groeien en je als bedrijf goed te profileren. We geven je graag de drie belangrijkste tips om te professionaliseren.

 

Wees up-to-date

Waar je eerder in je eentje bezig ging met opdracht is het nu belangrijk om goed te communiceren. Met veel klanten en personeelsleden is het belangrijk dat iedereen weet wat je bedrijf doet. Wanneer je een website hebt is het belangrijk om dit up to date te houden. Hetzelfde geldt voor Social Media waar je naamsbekendheid verhoogt. Kom dus voor zover je dat nog niet was uit je schulp en blijf up to date communiceren met je klanten.

 

Bedrijfslogo’s bedrukken

Nu je eenmaal een stabiel bedrijf bent geworden en je graag wilt professionaliseren is het belangrijk om logo te verspreiden. Zorg dat je logo op de boarding bij plaatselijke voetbalverenigingen staat en bedruk papier, pennen en andere kantoorartikelen. Tegenwoordig kun je heel veel producten al bedrukken met je eigen logo en tekst. Het is dan ook niks voor niks dat bedrijven steeds vaker relatiegeschenken bedrukken. Zo maar een pen zonder logo op een beurs weggeven is natuurlijk ook niet professioneel.

 

Geef relatiegeschenken

Het geven van relatiegeschenken zorgt er ook voor dat jij je bedrijf verder professionaliseert. Helemaal wanneer je als groothandel fungeert is het geven van een relatiegeschenk een slimme zet. Tegenwoordig worden er niet standaard pennen of tasjes meer gegeven maar lopen de relatiegeschenken uiteen. Je kunt dus sympathie en medeleven tonen of juist felicitaties doorgeven met een relatiegeschenk. Bekijk dus eens het grote aanbod relatiegeschenken op internet een passend relatiegeschenk te geven aan het bedrijf met de bijpassende situatie.