Loading...
kantoor

2 voordelen van een projectscherm op jouw kantoor

Tijdens het werk wil je natuurlijk je werknemers zo productief mogelijk houden in combinatie met een prettige werksfeer. Daarvoor is een goed kantoor essentieel. Naast de locatie van het kantoor zelf, is het ook uitermate belangrijk om een juiste balans aan kantoorfaciliteiten te hebben. Een minimalistisch kantoor kan een gebrek aan belangrijke kantoorspullen hebben, terwijl een kantoor met teveel spullen juist afleidend kan zijn voor je werknemers. Maar er is één essentieel kantooritem wat vaak over het hoofd gezien wordt; een projectiescherm of presentatiescherm. In dit artikel bespreken we de twee grootste voordelen die zo’n scherm aan jouw bedrijf bieden kan.

Maak je presentaties beter

Het eerste voordeel wat een projectiescherm aan jouw kantoor toevoegt, is een andere manier van presentaties kunnen geven. Bij presentaties die alleen jouw verbale of fysieke lichaamstaal als vormen van uitdrukking hebben, kan het moeilijk zijn voor jouw collega’s of werknemers om een duidelijke visuele voorstelling te hebben van jouw gedachten. Door een presentatiescherm te gebruiken, kan jij afbeeldingen of grafieken laten zien die jouw presentatie en gedachtes ondersteunen. Zo neemt de kwaliteit van jouw communicatie tijdens jouw presentaties sterk toe.

Beter afstand kunnen houden

Het tweede voordeel wat een beamer kan toevoegen aan jouw kantoor, is veiligheid. Het is erg moeilijk om je aan de coronamaatregelen te houden op kantoor. Vaak is de capaciteit gehalveerd, waardoor lang niet alle collega’s tegelijkertijd fysiek op kantoor aanwezig zijn. Bij groepsopdrachten wil je natuurlijk ook graag aan elkaar laten zien waarmee je bezig bent. Daarbij is bepaalde data aanwijzen ook uitermate belangrijk. Maar dat kan je nu natuurlijk niet doen vanwege de anderhalve meter afstandsregel. Een beamer biedt jou en jouw werknemers de ideale uitkomst hiervoor. Je kan namelijk jouw beeldscherm verleggen naar de beamer, en precies aanwijzen wat je bedoelt op deze ingenieuze wijze. Zo blijf je ondanks alle maatregelen uiteindelijk toch nog productief op kantoor.

Dit waren de twee grootste voordelen die een projectiescherm of presentatiescherm aan jouw kantoor kunnen bieden. We hopen dat je wat nieuwe inzichtenn gekregen hebt over wat een beamer bij jou op kantoor kan toevoegen en wensen je een optimale kantooromgeving toe.