Loading...
internet

Je eigen werkweek indelen kun je op deze manier

Flexibel werken is de laatste jaren helemaal in opkomst. En dat is leuk! Op die manier kun je je eigen werktijden indelen, je flexibel opstellen en dat omdat er heel veel online te doen is. Er zijn verschillende manier om online je geld te verdienen op een leuke manier. Wellicht kun jij je (online) hobby inzetten om er je baan van te maken.

Meedoen aan onderzoeken en aankopen doen

Er zijn bijvoorbeeld verschillende websites beschikbaar waarop je kunt meedoen aan onderzoeken. Deze kunnen uitbetalen in geld maar bijvoorbeeld ook in cadeaubonnen van verschillende winkelketens. Je moet hier wel van houden maar het is zeker een leuke bijkomstigheid en kan zorgen voor een leuke bijverdiensten.

Je kunt ervoor kiezen je op 1 website in te schrijven maar omdat er meerdere websites zijn kun je je ook daar inschrijven. Je kunt dan leuke kortingen sparen, geld verdienen of cadeaubonnen verdienen.

Filmpjes op YouTube

Als je het leuk vindt om je dagelijkse leven te vloggen dan kun je hier ook geld mee verdienen. Kies je ervoor om filmpjes te maken over je kat, fitness oefeningen die je dagelijks doet of de kaarten die je maakt? Het maakt helemaal niet uit. Je hebt een bepaald aantal abonnees nodig om uiteindelijk advertenties te kunnen laten tonen, maar als jij veel kijkers hebt kun je hier ook lekker mee (bij)verdienen.

Start een blog en deel ervaring

Bloggen is al een aantal jaar heel erg bekend en er komen ook steeds meer blogs bij. Met bloggen kun je verschillende kanten op. Je kunt schrijven en ervaringen delen, persoonlijke verhalen delen of product reviews schrijven om mensen op weg te helpen. Als je wat beter vindbaar bent met je blog kun je samenwerkingen starten met bedrijven of kun je advertentie inkomsten genereren. Dit kan erg leuk oplopen als je een goedlopende blog hebt.

Maar ook voor bedrijven is het een uitkomst

Ook voor bedrijven is het nieuwe werken een uitkomst. Medewerkers hoeven niet allemaal meer op dezelfde plek te zijn om bijvoorbeeld een vergadering te houden. Via Skype kan iedereen dit gewoon vanuit huis doen. Zo voorkom je dat personeel onnodig in de file staat. Menig digitaal bureau werkt al op deze manier en dit zal in de toekomst alleen nog maar meer worden.