Loading...
financieelinternetkantoornieuwe werken

Hier lees je alles over de beste boekhoudprogramma’s voor ZZPers en MKBers

boekhouden

Voor veel ondernemers is het doen van de administratie niet hun favoriete onderdeel. Ondernemers zijn liever onderweg naar nieuwe klanten of brainstormsessies aan het houden met hun personeel. Voor ZZPers en MKB’ers zijn er daarom tegenwoordig ideale boekhoudprogramma’s op de markt die er voor zorgen dat het doen van je administratie een stuk makkelijker wordt. In dit artikel zullen we een tweetal van die programma’s bespreken.

Lees dus vooral verder als jij wel wat (betaalde) hulp bij je administratie kunt gebruiken.

Het boekhoudprogramma Exact

Exact is 1 van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s in Nederland. Ze zijn ook 1 van de grootste partijen op wereldniveau. Het bedrijf bestaat al sinds 1984. Ze hebben programma’s voor verschillende sectoren zoals bijvoorbeeld Finance, CRM, Groothandels en Zakelijke Dienstverlening. De ervaringen van klanten met dit programma zijn erg goed en dat is ook te lezen op hun website. De programma’s zijn erg overzichtelijk en duidelijk en ook goed te gebruiken door mensen die verder niet heel veel verstand van computers hebben. Kortom, wij raden dit programma van harte aan. Kijk op hun site voor meer informatie.

Informatie over het boekhoudprogramma Rompslomp

Dit programma doet wat de titel belooft. Het neem je een hoop rompslomp uit handen. Het is een stuk minder bekend dan Exact maar dat betekent niet dat het er voor onder doet. Het programma werkt supersimpel en is met name gericht op ZZPers. Ze hebben ook een speciale app waarmee je facturen kunt scannen en ze direct in je administratie kunt verwerken. Deze app is beschikbaar voor alle soorten mobiele telefoons. Je kunt het programma gratis uitproberen en ook de abonnementen zijn daar niet duur. Kijk op hun website voor de vele mogelijkheden. Succes met ondernemen!

Onze conclusies over boekhoudprogramma’s voor ZZPers en MKBers

We hebben hier een tweetal boekhoudprogramma’s met jullie besproken. Uiteraard zijn dit slechts twee voorbeelden van de vele programma’s die er bestaan. Er zijn in Nederland tientallen boekhoudprogramma’s beschikbaar. Als je deze boekhoudsoftware vergelijkt raden we je met name aan om goed in de gaten te houden wat de beschikbare opties zijn, wat je per maand betaalt en hoe de reviews van huidige klanten zijn. We hopen dat je hier iets aan hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *