Loading...
financieel

Heb ik een aanvullende zorgverzekering nodig?

Wanneer heb je nou een aanvullende zorgverzekering nodig? Dat zetten wij graag even voor je op een rijtje. Het is namelijk heel afhankelijk van waar je heen gaat, bijvoorbeeld als je voor een lange tijd in het buitenland verblijft. Maar het is ook handig als je veel zorg nodig hebt. Wij leggen het graag aan je uit.

Bezoek je regelmatig de tandarts?

Heb je een slecht gebit of breng je regelmatig bezoekjes aan de tandarts? Dan is het verstandig om voor een aanvullende tandverzekering te kiezen. Op deze manier worden de meeste kosten vergoed.

Worden je kosten niet vergoed? Dan komt het omdat het bedrag dan te hoog is. Hierdoor dien je een eigen deel te betalen. Dit verschilt enorm. Vraag vooraf even wat de kosten zijn, zodat je hier rekening mee kunt houden. Jij bent toch ook op zoek naar de goedkoopste zorgverzekeraar?

Ben je een topsporter of topsportster?

Doe je aan topsport? Dan is het wel verstandig om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten, aangezien je waarschijnlijk heel wat blessures kunt oplopen. Heb je vaak last van verschillende pijntjes?

Ook moet je dan vaak naar de fysiotherapeut. Ga je naar losse afspraken? Dan gaat het je heel veel geld kosten. Het is dan beter om een aanvullend pakket af te sluiten. Op deze manier bespaar je vrij veel kosten. Dit geldt ook voor ouderen. Wij zijn de goedkoopste zorgverzekering voor ouderen.

Ga je voor een lange periode naar het buitenland?

Ga je voor je studie een lange tijd naar het buitenland? Of ga je gewoon een lange reis maken? Dan is het verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten, aangezien je in het buitenland verschillende infecties kunt oplopen.

Hierdoor is de kans groot dat je af en toe wat medische zorg nodig hebt. Dit wil je natuurlijk niet uit de losse pols betalen. Sluit daarom het aanvullende pakket af.