Loading...
werkvloer

Het perfecte bedrijfsuitje voor mannen

Alt tag: het-perfecte-bedrijfsuitje-voor-mannen

Tegenwoordig is het steeds moeilijker om wat origineels te bedenken voor het bedrijfsuitje. Hieronder staan een paar leuke ideeën om ervoor te zorgen dat het bedrijfsfeestje een mooi feest wordt. Een feest wat niet snel vergeten wordt en bijna niet meer te overtreffen is, want dat is wat je wilt toch?

 

Paintballen

Paintball is een fanatiek spel en het gaat erom dat je elkaar beschiet met verfballetjes. Vaak wordt dit gespeeld met minimaal twee teams, maar tegenwoordig zijn er allemaal verschillende varianten bedacht. Maar wat in elk spel hetzelfde is dat je de tegenstander moet raken, zodat jij zelf een betere positie krijgt in het spel.

 

Lasergamen

Lasergamen lijkt een beetje op paintballen, maar in plaats van schieten met verfballetjes, schiet je met een laser. Vaak heb je bij dit spel minimaal twee teams en probeer jij ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk mensen van de tegenpartij raakt. Meestal heb je een aantal levens en als je geraakt wordt dan gaat er één leven in mindering.

Quad rijden

Een quad is een motorvoertuig om vier wielen en een populaire activiteit voor bedrijfsuitjes. Het kan best zwaar zijn om op een quad te rijden, maar het is wel leuk. Je hebt verschillende vormen die je kunt toepassen als het gaat om quad rijden met je personeel. Zo kun je kijken wie het snels is of het behendigst, maar ook kijken hoe het vertrouwen is tussen de collega’s. Doe een blinddoek om en kijk hoe goed je op elkaars aanwijzingen kan rekenen. En zo heb je nog veel meer mogelijkheden.

 

Racen als Max Verstappen

Ja, dit kan tegenwoordig ook. Het is mogelijk om een race simulator op je bedrijfsfeestje te regelen. Zo kun jij ervaren hoe het is om als een F1 coureur te racen. Je zit namelijk in een racestoel met daarbij een stuur en pedalen. Zo kun je met de race simulator racen tegen of met je collega’s. Er zijn verschillende thema’s mogelijk om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s je vermaken op het bedrijfsuitje. Waar wacht je nog op? Voor het beste bedrijfsfeest kun je een echte race simulator huren en je collega’s uitdagen voor een race.