Loading...
personeel

4 Keer comfortabele dames werkschoenen

Tijdens werk is het belangrijk dat je een paar comfortabele en ondersteunde werkschoenen hebt. De hele dag op je voeten staan of veel lopen is anders geen pretje. Zeker lange diensten kunnen daar grote impact op hebben. Zonder goede dames schoenen worden je voeten snel vermoeid, zweterig en zullen gaan stinken. Daarom heb je comfortabel schoeisel nodig zodat jij je werkdag zonder vervelende voetkwaaltjes doorkomt.

Clarks Slip-on Loafers

Vrijwel alle werkschoenen van Clarks zijn populair vanwege de slimme vormen en het draaggemak. Met de Clarks Slip-On Loafers kan je rekenen op een kussenzachte comfort die vermoeidheid en pijn van de voeten voorkomt gedurende de hele werkdag. Het Otholiet voetbed geeft een optimale ondersteuning en voldoende demping. De Slip-On Loafers van Clarks zijn beschikbaar in allerlei kleuren en materialen waardoor er voor ieder wat wils is.

Skechers Air Slip Resistant Lace-up

De  Skechers Air Slip Resistand Lace-up is een schoen die deel uit maakt van de Work-serie van Skechers. De schoenen worden voortdurend uitgebreid naar de behoeften van werknemers. Bij de Air Slip Restistance Lace-up straalt het comfort er van af door de dikke zool, de materialen en de vetersluiting. Toch heeft de werkschoen een casual uiterlijk en ziet hij er leuk uit. De schoen van Skechers heeft de mogelijkheid om de constante druk op de voeten te verminderen.

Rockport Cobb Hill Parker CH Flat

Op basis van de vormen en het ontwerp zou je niet snel zeggen dat de Rockport Cobb Hill Parker CH Flat op de lijst van beste werkschoenen staat. Het open ontwerp en de minimale kenmerken suggereren dat ze niet veel steun, comfort en goede pasvorm te bieden hebben. Toch klopt dat niet en laat de Rockport Cobb Hill Parker CH Flat zien dat comfort en stijl makkelijk samen gaan. De klittenband sluiting en het EVA-voetbed zorgen voor een betere vorm, ondersteunde functie en schokabsorptievermogen.

Skechers Sure Track Erath Athletic Lace Slip Resistant Boot

Een andere schoen uit de Skechers Work-serie die ook zeer geschikt is om de hele dag op te staan is de Sure Track Erath Athletic Lace Slip Resistant Boot. Hoewel deze werkschoen een ‘boot’ wordt genoemd lijken de vormen meer op een sneaker. Het sterk lederen bovenwerk, de slipvrije zool en een stevige vetersluiting maken dit model een interessante werkschoen. Traagschuim in het voetbed zorgt voor een comfortabel gevoel, zelfs als je de hele dag op je voeten moet staan.