Loading...
nieuwe werken

Het nieuwe werken vraagt om andere kleding

shirt

Steeds meer werkgevers sluiten zich aan bij de visie van het nieuwe werken. Een visie waarbij de werknemers meer vrijheid krijgen en een vaste werkplek steeds minder belangrijk. Duffe kantoren en mannen in strakke nette pakken lijken voor een groot deel verleden tijd.

Thuis werken

Erg populair is tegenwoordig het thuiswerken. Een goedkope oplossing, want je bespaard reis,- en brandstofkosten uit. Thuis werken vergt wel enige structuur van jou en je werknemer. Je moet jezelf ertoe kunnen zetten om het bed uit te komen en aan het werk te gaan. De verleiding is groot als niemand in de gaten heeft dat je een uurtje langer bent blijven liggen. In een trainingspakje of je pyjama je werk doen is ook niet voor iedereen weggelegd. Je kunt je suf en gedemotiveerd voelen door je slaapoutfit. Een frisse douche en lekker zittende kleding peppen je op en zorgen dat je motivatie en werklust groter is.

Strak in het pak

Wel een groot voordeel van thuiswerken is dat je geen dresscode krijgt opgelegd. Op vele kantoren geld nog steeds, vaak een ongeschreven regel: Draag een nette broek en een mooi overhemd. Alhoewel de mode wat fleuriger en vrolijker is geworden, wordt dit op vele kantoren nog steeds erg gewaardeerd. Werk je veel thuis en heb je af en toe een meeting, klantbezoek of vergadering dan heb je aan enkele mooie overhemden in je kast meer dan genoeg, toch? Of juist niet…..

Overhemd in je vrije tijd?

Ondanks de mode op de werkvloer minder stijf wordt betekend het niet dat de overhemden uit de mode raken. Sterker nog, een overhemd kan vandaag de dag juist heel goed tijdens een avondje uit gedragen worden! De mooie kleuren, motieven en prints zorgen ervoor dat het overhemd juist erg in trek is, ook bij de jongere generatie. De zachte stoffen zorgen voor veel draagcomfort.

Een overhemd voor iedere gelegenheid

Ben jij op zoek naar comfortabele overhemden voor iedere gelegenheid? Kijk dan eens op de website van Overhemden.com. De beste overhemden van de fijnste stoffen en mooiste merken, allemaal op een rijtje. Zoek op kleur, maat, pasvorm of merk! Je hebt binnen enkele klikken op je muis zo het perfecte overhemd gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *