Loading...
kantoor

G4s doet alles wat met veiligheid te maken heeft

gasmelding

G4s is een wereldwijd gevestigd bedrijf die zich bezighoud met het bevorderen van de veiligheid. Dit is uiteraard zeer divers en het bedrijf is dan ook gespecialiseerd in veel verschillende soorten security.

Je kunt hierbij denken aan hands-on trainingen zoals een EHBO cursus of een cursus die je leert wat je moet doen bij een brand. Daarbovenop wordt er ook aandacht besteedt aan hoe om te gaan met agressiviteit en hoe te handelen in het geval van een crisis. Maar G4s doet veel meer dan dat. Ze zijn bijvoorbeeld ook een bron van kennis als het aankomt op cybersecurity of het veilig beheren van geld en het controleren van transacties.

Al deze specialistische kennis is uiteraard alleen mogelijk als je beschikt over een grote hoeveelheid werknemers met hun eigen discipline. Met meer dan 600.000 werknemers over de hele wereld zit dat wel goed. Samen werken zij aan een betere wereld door de veiligheid van miljoenen mensen te waarborgen.

G4s werkt samen met bedrijven, overheden en particulieren

G4s is niet kritisch als het aankomt op het verlenen van diensten en het geven van cursussen. Iedereen die veiligheid belangrijk vindt is van harte welkom om een training te volgen. G4s werkt samen met overheidsinstanties, gemeenten, multinationals, kleine bedrijven en particulieren.

Het bedrijf deelt de deskundige kennis die ze hebben opgedaan door jarenlange ervaring maar al te graag. Iedereen streeft naar een betere, en dus veiligere, wereld en bij G4s kun je terecht omdat te realiseren. Hoe meer mensen weten hoe ze moeten handelen in kritieke situaties, des te groter de kans dat gevaarlijke situaties kunnen worden voorkomen en er levens gered kunnen worden.

G4s probeert het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken om deel te nemen aan cursussen en trainingen. Het bedrijf heeft wereldwijd talloze vestigingen waar je naartoe kunt gaan om meer te weten te komen over veiligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *