Loading...
kantoor

Fantastische rolgordijnen op maat voor kantoor

Bent u als bedrijf op zoek naar nieuwe zonwering? Een prettige werkomgeving is natuurlijk essentieel voor de productiviteit van uw medewerkers. Rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor het voorkomen van inkijk in het pand en het regelen van de lichtinval. M+N Projecten heeft een uitgebreid assortiment aan rolgordijnen. M+N Projecten is een rolgordijnenfabrikant die zonder tussenkomst van dealers uitsluitend levert aan de zakelijke markt, zoals kantoren, onderwijs, hotel en zorg. M+N Projecten levert dus niet aan particulieren. Wij helpen u met het gehele traject: van advies, productie, montage, onderhoud tot en met reiniging in eigen beheer.

Met onze 25 jaar lange ervaring verzekeren wij u ervan dat u de rolgordijnen krijgt die perfect zijn voor uw pand. U kunt bij ons rekenen op vakkundig advies.

Prettige werkomgeving

Raambekleding is erg belangrijk voor uw werkomgeving, maar het kan best lastig zijn om de juiste zonwering te kiezen. Sommige mensen denken dat rolgordijnen bedoeld zijn voor in de slaapkamer, maar ze worden ook gebruikt voor in de woonkamer of werkkamer. Ze hebben een sfeerverhogende functie, maar zijn daarnaast ook erg makkelijk in gebruik.

Verschillende soorten rolgordijnen

Er zijn verduisterende, lichtdoorlatende, maar ook warmtewerende rolgordijnen. Hierdoor kunt u zorgen voor een prettige temperatuur in de zomer en dit zorgt voor een significante besparing op de energiekosten. Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal wanneer een specifieke ruimte verduisterd moet zijn, bijvoorbeeld een vergaderruimte waar een presentatie wordt gegeven.

Met een isolerende, verduisterende coating en een lichte kleur aan de achterzijde houdt u het zonlicht buiten, waardoor de temperatuur in de ruimte aangenaam blijft. Maar niet iedere ruimte in een bedrijfspand hoeft verduisterd te worden. Hiervoor zijn de lichtdoorlatende exemplaren van M+N Projecten een goede optie.

Kleuren

De kleur van uw gewenste rolgordijnen heeft veel effect op de sfeer. Dit type zonwering is verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. Het is belangrijk dat u de juiste kleur kiest die past bij de werkomgeving. Kies voor niet al te veel kleuren in uw werkomgeving, maar kies er vier of vijf. Door te kiezen voor een lichte kleur bewaart u de rust.

Afwerking

Een nette afwerking van de rolgordijnen maakt het helemaal af. Kiest u voor een luxe afwerking van uw rolgordijn? Dit geeft een luxe uitstraling van uw bedrijfspand. De ketting aan de zijkant is in verschillende materialen te bestellen. U kunt dus gemakkelijk uw eigen raamdecoratie samenstellen.

Rolgordijnen op maat

De rolgordijnen van M+N Projecten zijn beschikbaar in Small, Medium en Large. Kortom, drie maatuitvoeringen waarmee de juiste oplossing kan worden geboden voor elke wens en iedere situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *