Loading...
kantoor

3 handige tips voor een efficiënte kantoorinrichting

kantoor

De juiste kantoorinrichting kan de prestaties van jouw werknemers positief beïnvloeden, heb je onlangs een nieuw bedrijfspand gekocht of is het huidige kantoor toe aan vernieuwing? Wij hebben drie tips voor een efficiënte kantoorinrichting voor je op een rijtje gezet, hiermee verhoog je de productiviteit op kantoor.

1. Zorg voor ruimte op kantoor

Iedereen kent het gevoel wel alsof je opgesloten zit op je kantoor. Door ruimte te creëren met de juiste indeling en het gebruik van lichte kleuren zullen je werknemers minder last hebben van dit gevoel. Ramen zorgen ervoor dat werknemers in contact staan met de buitenwereld tijdens het werk, wat zorgt voor een betere werksfeer.

2. Comfortabele bureaustoelen

Werknemers op kantoor brengen de meeste tijd door op hun bureaustoel achter een bureau. Het is dan ook van groot belang dat er gekozen wordt voor een goede en comfortabele bureaustoel. Een goede zithouding tijdens het werk voorkomt niet alleen rug- en nekklachten, maar verhoogt ook de productiviteit van je werknemers. Kies altijd voor verstelbare bureaustoelen van hoge kwaliteit, zodat elke werknemer zijn bureaustoel naar wens kan afstellen. Bureaustoelen van hoge kwaliteit vind je o.a. op Designkantoormeubilair.be.

3. Persoonlijke werkplek

Een persoonlijke werkplek zorgt voor een fijne werksfeer. Laat werknemers dus enkele persoonlijke spulletjes meenemen waarmee hun bureau gepersonaliseerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een plant, fotokader, poster of muismat. Een persoonlijk bureau zorgt ervoor dat werknemers zich op hun gemak voelen. Wat resulteert in efficiënter werken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *