Loading...
internet

Waarom een maatwerk WordPress website laten ontwikkelen?

WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld om websites mee te ontwikkelen. Het is gebruiksvriendelijk, makkelijk in onderhoud, zoekmachine vriendelijk en redelijk eenvoudig op te zetten. Deze combinatie heeft er voor gezorgd dat iedereen WordPress kent en een groot deel van het internet bestaat uit WordPress websites of shops.

Maatwerk WordPress website laten maken

1 van de redenen waarom mensen graag met WordPress werken is omdat het eenvoudig om te zetten is. Er zijn veel hosting providers die Managed WordPress hosting aanbieden. Hier staat WordPress al voor je geïnstalleerd wanneer je daar een hosting pakket afneemt. Het enige wat je zelf nog zou moeten doen is een thema installeren, deze een beetje in je eigen sausje gooien en klaar. Als er problemen zijn of je komt ergens niet uit dan kun je beroep doen op je hosting provider want deze bieden natuurlijk Managed WordPress hosting aan. Ja, tot op zeker hoogte is dit allemaal mogelijk maar ook de support van de hosting provider gaat maar tot een zekere hoogte en dan kun je met een zelf geïnstalleerd thema al snel in de problemen komen.

Maatwerk

Een maatwerk WordPress website laten maken is dan een betere optie. Hier is natuurlijk technische kennis voor nodig en er moet een uniek en exclusief design worden ontwikkeld voor je website. Hier heb je een Internetbureau voor nodig. Zij maken een uniek design voor je, deze zetten ze om naar een goed werken WordPress website, bij problemen kun je ze altijd bereiken en mocht je speciale wensen hebben betreft functionaliteiten dan kunnen zij deze voor je inbouwen.

Maatwerk is natuurlijk duurder dan wanneer je kiest om zelf met een thema te gaan knutselen. Echter scheelt het een hoop frustratie en kun je jezelf focussen op je core business.