Loading...
beveiliging

Indringers komen gemakkelijk je woning in. Voorkom dit!

Indringers zijn op zoek naar een locatie met een slechte beveiliging om makkelijk binnen te komen. Criminelen gaan te werk met speciale tools en ontwijken met bepaalde routes die vooraf uitgestippeld zijn, de beveiliging camera’s. Ze hebben de intentie om waardevolle goederen te ontvreemden. Dit gebeurd op een tijdstip wanneer het donker en rustig is. De meeste overvallen vinden in de nachtelijke uren plaatst.

Beveilig jezelf tegen een inbraak

Door deze checklist is maken we je het makkelijker om jezelf beter te beveiligen tegen indringers

  1. Controleer ramen en deuren wanneer je vertrekt.

Wanneer je in alle haast je woning wilt verlaten zorg er dan altijd voor om het slot dubbel te controleren. Wees er zeker van dat je deuren en ramen op slot zijn. Wanneer je dit vergeet hoeven dieven geen lockpick setje of andere tools te gebruiken je deur te openen.

  1. Wees op de hoogte van de nieuwste trends binnen de slotenmarkt

Wij adviseren altijd om binnen de slotenmarkt elk jaar te bekijken wat de nieuwste trends zijn. Binnen de slotenmarkt vinden constant nieuwe innovaties plaats waardoor sloten steeds moeilijker open te krijgen zijn.  Wanneer je merkt dat je sloten door deze nieuwe ontwikkelingen verouderd zijn, adviseren wij om zo snel mogelijk je sloten te vervangen voor nieuwe.

  1. Een tweede slot op je deur is nooit verkeerd

Het kan nooit slecht voor je eigen beveiliging zijn om een tweede en derde slot te plaatsen op je voordeur. Als er meerdere sloten aanwezig zijn, zijn indringers langer bezig met het openen van je voordeur. Wanneer er teveel sloten zijn die geopend moeten worden is de kans hoger dat de indringer je woning overslaat.

  1. Koop een goed sterrenslot

Bekijk wat voor slot je in je deuren hebt zitten. Wanneer dit een 2 of 3 sterrenslot is, dan is je beveiliging van je woning goed geregeld. Mocht dit lager zijn dan adviseren wij om je sloten te vervangen.

Zie hieronder een video van hoe snel een indringer in je woning kan zijn met een cilindertrekker;

Nu je deze blog gelezen hebt ben je voorzien van alle tips die nodig zijn om je woning goed te beveiligen. Voer direct de controle uit en vervang zo spoedig mogelijk je sloten indien verouderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *