Loading...
werkvloer

Twee tips om je baankans te vergroten

Mijn eerste tip voor jou ligt eigenlijk zo voor de hand dat heel weinig mensen eraan denken. Al voordat je op sollicitatiegesprek gaat zit je nog in de screeningsfase. Bij kleinere bedrijven zal dit niet echt een probleem zijn, maar ga je bij een groot bedrijf solliciteren dan zal je merken dat je wat concurrentie krijgt en dat jij niet de enige bent die solliciteert op die perfecte baan. Dan komt het op het punt dat je je gaat onderscheiden, maar hoe doe je dat?

Er wordt gekeken naar de kwaliteiten van een persoon, kan deze persoon goed op zichzelf zijn, is deze persoon onafhankelijk en ambitieus? Wat maakt deze persoon anders dan alle andere kandidaten? Al deze vragen stelt een recruiter bij het kijken van je CV. Door naar een verre reis te gaan, rondreizen of te gaan backpacken zal je aan de ene kant enorm veel ervaring gaan opdoen waardoor je je eigen ontwikkeling een enorme boost geeft.

Maar aan de andere kant staat dit ook nog eens super goed op je CV. Al deze kwaliteiten staan nu op dat papiertje die jij aan de recruiter geeft waardoor jij net dat streepje voor hebt. Ben jij geïnteresseerd in zoń vette reis? Dan ga eens kijken naar een Travelhome camperreizen. Bij uitstek dé plek waar je moet zijn voor mooie rondreizen.

De tweede tip die ik je wil meegeven is om uniek te zijn in een sollicitatie. Wanneer je op sollicitatie gesprek bent moet je op de een of andere manier eruit springen zodat je op een positieve manier bij hun blijft hangen. Hoe vet zou het zijn als je je visitekaartje afgeeft en het is een sticker!

Deze plakbare sticker kan je overal tegen aan plakken om zo je netwerk te vergroten. Het is ook een erg creatief idee wat erg gewaardeerd wordt door hun. Wil je weten welke sticker nu het beste voor je is? Ga dan snel naar Stickerkoning B.V. voor de vetste stickers die hun persoonlijk voor jou maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *