Loading...
communicatieinternetondernemen

Hardware vernieuwen met maximale besparing

Voor een gemiddelde ondernemer, met name met eigen pand, neemt hardware een substantiële kostenpost is. Hierbij kan het gaan om desktops en laptops, maar ook (vaste) telefonie, een netwerkinfrastructuur en alle bijhorende componenten.

Onderdelen kunnen kapot gaan of minder goed gaan werken naar verloop van tijd. Vervanging is soms lastig en/of kostbaar, bijvoorbeeld als het gaat om zeer specifieke onderdelen of onderdelen die niet langer geproduceerd worden door de fabrikant.

Een tweedehands onderdelenwinkel als Sparepart4you.com kan hierbij uitkomst bieden.

Afschrijven en vervangen van hardwareonderdelen

Hardware vormt, zeker in de huidige tijd, een integraal onderdeel van het dagelijkse proces. Vaak heeft men hier weinig omkijken naar, tot er vervanging nodig is of een netwerk niet langer goed werkt.

Zeker voor grotere bedrijven is een goedwerkend netwerk van essentieel belang, voor zowel interne als externe communicatie, maar ook de veiligheid van data en informatie.

Wanneer een onderdeel vervanging nodig heeft, kan de producent dit vaak realiseren. Niet zelden gaat dit echter gepaard met vrij hoge kosten, zelfs wanneer men zelf de installatie van het te vervangen onderdeel uitvoert.

In bijzonder veel gevallen kan (telecom)hardware echter vervangen worden voor een tweedehands of ongebruikt exemplaar. Het platform Sparepart4you.com medieert hierbij.

Overbodige onderdelen verkopen in plaats van wegbrengen

In veel gevallen hebben ondernemingen een fikse opslag voor hardware onderdelen. Hierbij kan het gaan om hardware die niet langer gebruikt wordt, maar vaak ook over hardware die simpelweg ongebruikt en overbodig zijn.

Niet alleen vraagt dit om overbodige opslagruimte, ook kan het leiden tot een gebrek aan overzicht voor de technische afdeling.

In dergelijke gevallen is het een goed idee om de onderdelen te verkopen. Niet alleen wordt er zo meer opslagruimte vrij gemaakt, ook kan men verdienen aan de verkoop van deze onderdelen. Via Sparepart4you.com is dit mogelijk.

Alle onderdelen op één plek

Op het platform van Sparepart4You kunnen losse hardwareonderdelen gekocht en verkocht worden. De website richt zich hierbij op telecomhardware van vrijwel alle producten en fabrikanten.

Hierbij zijn er mogelijkheden voor zowel kleine en grote ondernemingen. Het platform heeft een groot aanbod en kan bovendien hardware leveren die op dat moment nog niet in het assortiment aanwezig is.

Voor ondernemingen met een groot netwerk zijn diverse WAN switches, waaronder bijvoorbeeld de Lucent GX550, beschikbaar. Met meer dan 20 jaar ervaring kan er bovendien geassisteerd worden bij het maken van de juiste keuze en kopen of verkopen van de onderdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *